Blogi

Pienurakointi­palveluita yhdellä yhteydenotolla

14.10.2020

Kesän lopulla aloittamamme pienurakointipalvelu on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja tilauksia on tullut paljon. Olen ollut Respect Projectilla yhtä kauan kuin pienurakointipalvelukin ja voin sanoa, ettei tylsiä hetkiä ole päässyt tulemaan. Uusien järjestelmien opettelu on pitänyt mielen virkeänä ja Respectin timantinkova tiimi on tukenut palveluyksikön perustamista loistavasti.

Tilauskantaa on jo nyt useammaksi viikoksi ja lisää töitä tilataan jatkuvasti. Uusien asiakkuuksien luominen, sekä olemassa oleviin asiakkaisiin tutustuminen on ollut mahtavaa. Uusia tilauksia tulee päivittäin, joten selvää on, että palvelullemme on olemassa tarve.

Pienurakointia tekee tällä hetkellä aliurakoitsijat mukaan lukien kahdeksan ihmistä. Tuotannossa on tällä hetkellä niin pieniä päivän parin keikkoja, kuin kuukausia kestäviä vahinkokorjauksia.

Monipuolista pienurakointia tarkalla otteella

Respect Project -pienurakointi toimittaa kaikki rakentamisen palvelut asunto-osakeyhtiöille ja toimitilakiinteistöille. Keskitymme auttamaan asiakkaitamme kiinteistön käyttöön ja ylläpitoon liittyvissä korjauksissa.

Vahinkokorjaukset muodostavat suuren osan pienurakoinnista. Tämä tarkoittaa sitä, että meille tulee tarjouspyyntö siinä vaiheessa, kun ei edes välttämättä tiedetä vaurioiden laajuutta. Tarvitsemme asiakkaalta riittävät tiedot työn aloittamiseksi mutta helpointa on jos asiakas pystyy antamaan meille vapaat kädet eli ei liian määriteltyä eikä liian pitkälle suunniteltua.

On tyypillistä, että vasta kunnolla kartoittaessa vika ja sen syy selviävät. Esimerkiksi vesivahingoista ei voi tietää kaikkea ennen kuin on tehty tarkat selvitykset. Huolellinen vahingon laajuuden selvittäminen ja kartoitus on keskeinen osa toimintatapaamme. Pienurakoinnin asiakkaamme ovat päättävissä kiinteistöalan ammattilaisia, jotka ymmärtävät kartoitusvaiheen tärkeyden erittäin hyvin.

Vahinkoihin liittyvien purku- ja jälleenrakennustöiden lisäksi teemme pienurakointina märkätilat ja saunaosastot, jätekatokset ja muut ulkoalueiden varusteet, rakennuksen vaipan korjaukset, tilamuutokset, porraskäytävien korjaukset sekä käytössä olevien liikekiinteistöjen korjaustyöt. Uutena palveluna toimitamme yhteistyössä Laattapisteen kanssa taloyhtiöille havainnekuvat ja suunnitelmat saunaosastojen muutos- ja saneeraustöistä päätöksenteon tueksi.

Muistamisen ja murehtimisen voi ulkoistaa meille

Olemme pienurakoinnilla halunneet tarjota kiinteistöjen ylläpidosta vastaaville toimijoille helpoimman mahdollisen väylän hoitaa työ. Muistamisen ja murehtimisen voi ulkoistaa meille.

Asiakkaamme arvostavat, että homma hoituu yhdellä yhteydenotolla joko laskutyönä tai urakkana. Valmiista työstä teemme selkeän erittelyn: Jokaisesta toimenpiteestä teemme kirjallisen ja kuvallisen raportin.

Pienurakoinnin palvelulupauksena takaamme, että:

  • teemme työstä aina kirjallisen tilausvahvistuksen, jos ei ole erillistä urakkasopimusta
  • annamme työlle toteutusaikataulun
  • hoidamme työn sovittuna ajankohtana
  • vastaamme työn laadusta
  • kaikista töistä toimitetaan kirjallinen ja kuvallinen raportti

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa pienurakointiin liittyvissä asioissa!

Eero Manninen

Projektipäällikkö, pienurakointi
p. +358 10 311 3104
eero.manninen@respectproject.fi