Ota yhteyttä

Korjaus­rakentaminen

Korjaus­rakentamisen osaava tekijä

Rakentaminen on se, mitä me teemme, korjausrakentamisen kärjellä. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus menestyksekkäästi toteutetuista saneeraus- ja muutostyöprojekteista. Korjausrakentaminen tuo mukanaan haasteita, joihin uudisrakentamisessa ei törmää. Me olemme erikoistuneet näiden haasteiden ratkaisemiseen ja käännämme ne mahdollisuuksiksi.

Rakentamista asiakkaan ehdoilla

Korjausrakentaminen tapahtuu yleensä asutuissa tai muuten käytössä olevissa ympäristöissä. Meidän tehtävämme on toteuttaa hankkeet niin, että työmme aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriöitä. Sinä et asu tai harjoita liiketoimintaasi meidän työmaallamme, vaan me työskentelemme arjessasi. Panostamme erityisesti siihen, että huomioimme työmaalla kaikki osapuolet mahdollisimman hyvin.

Korjaushanke on investointi

Rakennuksen eri osien tekninen käyttöikä vaihtelee muutamasta vuodesta kymmeniin vuosiin. Jotta rakennukset säilyvät hyväkuntoisina koko elinkaarensa ajan, vaativat ne huoltoa ja säännöllistä korjaamista. Isot remontit liittyvät yleensä rakennuksen vaippaan ja talotekniikkaan, jolloin hankkeen kustannukset nousevat korkeiksi. Korjaushanketta kannattaa aina ajatella kiinteistön arvoa nostavana investointia, joka parantaa myös rakennuksen turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Monipuolista korjausrakentamista

Toteutamme projektit kokemuksen tuomalla varmuudella. Kun otat meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa, saat täyden hyödyn ammattitaidostamme. Saamme näin tuotua näkemyksemme mukaan hankkeen suunnitteluun, ja pystymme yhdessä löytämään kustannustehokkaimmat ratkaisut. Organisaatiorakenteemme mahdollistaa toimimisen ketterästi ja toimitamme varmasti myös laajat hankekokonaisuudet.

Lue lisää korjausrakentamisen palveluistamme

“Respect Project suunnitteli ja toteutti yrityksemme uusien toimitilojen saneerauksen. Tiukkaakin tiukempi aikataulu piti täydellisesti ja lopputulos on erinomainen. Kiitos Respect Project!”

Riku Rahikainen, toimialajohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme