Ota yhteyttä

Taloyhtiön remontit

Täyden palvelun taloyhtiöremontti

Olemme palvelleet taloyhtiöitä monipuolisissa remonteissa vuodesta 2009 lähtien. Palvelemme kattavasti vastaten kaikkiin korjausrakentamisen tarpeisiisi. Ydinosaamistamme ovat linjasaneeraukset, putkiremontit, märkätilaremontit sekä kosteusvahinkokorjaukset. Tarjoamme kustannustehokkaan kokonaisuuden, joka mahdollistaa kaikkien palveluiden hankkimisen yhdeltä sopimuskumppanilta.

Laadukkaat ja kustannustehokkaat linjasaneeraukset

Toteutamme laadukkaita ja kustannustehokkaita linjasaneerauskokonaisuuksia pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Linjasaneeraukset ja putkiremontit tehdään ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstömme voimin, joten tunnemme laatumme ja voimme seisoa suoraselkäisesti tekemämme työn takana.  Lue lisää linjasaneerauksista.

Tutustu toteuttamaamme linjasaneeraukseen:

Vastuullista märkätilaremontointia

Märkätila- ja kylpyhuoneremontit ovat erityisosaamistamme. Tyypillisimmin märkätilaremontti tehdään taloyhtiön tilaamana joko linjasaneerauksen tai vesivahinkokorjauksen yhteydessä. Teemme märkätilaremontteja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Lue lisää märkätilaremontoinnista.

Tutustu märkätilaremonttiin vuoden 2017 parhaassa taloyhtiössä:

Kosteusvaurioremontit monipuolisella ammattitaidolla

Kosteusvaurion ei tarvitse johtaa koko rakennuksen purkamiseen, vaan useissa tapauksissa rakennuksen vaurioituneet osat voidaan rakentaa uudelleen. Toteutamme vaativiakin kosteus- ja mikrobivaurioista johtuvia korjauksia pääkaupunkiseudulla ja koko Uudenmaan alueella. Lue lisää kosteusvaurioremonteista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää taloyhtiöille tarjoamistamme remontti- ja saneerauspalveluista.

Taloyhtiön remontit

“Tuntuu vallan uskomattomalta, että näin hyvin ja asiallisesti kaikki on mennyt.”

Palautetta tekemästämme märkätilaremontista

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme