Ota yhteyttä

Toimitila­saneeraus

Toimitila­saneerauksia muuttuvaan maailmaan

Kehityksen keskellä toimitilat ovat muutoksessa ja vaativat jatkuvaa uudistamista. Toteutamme toimitilasaneerauksia esimerkiksi ravintoloihin, myymälöihin ja toimistotiloihin. Meiltä saat tarvitsemasi palvelun tai kokonaisuuden nopeasti. Halutessasi vastaamme pääurakoitsijana kaikkiin rakentamiseen ja talotekniikkaan liittyviin tarpeisiisi. Kun pääsemme hankkeeseen mukaan jo suunnitteluvaiheessa, löydämme tehokkaimmin juuri sinun tarpeitasi palvelevan ratkaisun.

Ketterää saneeraamista

Toimitilasaneerauksissa on tärkeää, että tilaajan ja urakoitsijan välille rakentuu toimiva vuorovaikutussuhde ja keskinäinen luottamus. Palvelemme asiakastamme reagoimalla nopeasti ja pysymällä sovituissa aikatauluissa. Olemme toteuttaneet toimitilasaneerauksia yhteistyössä suurten kiinteistönomistajien sekä tunnettujen yritysten kanssa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia asioista, jotka olet jättänyt meidän tehtäväksemme.

Nykyaikaisia toimitiloja vaivattomasti

Muuttuvat lainsäädännöt ja tekniset vaatimukset muokkaavat liiketilojen standardeja. Ratkaisujen on oltava käytännöllisiä ja niiden tulee toimia työympäristön ja työskentelytapojen muuttuessa. Vanhassa rakennuksessa sijaitsevasta, tai täysin muuttuvaan käyttötarkoitukseen remontoitavasta kohteesta saattaa löytyä lisähaasteita. Ratkaisujen löytäminen näihin haasteisiin on erikoisalaamme ja se ruokkii motivaatiotamme kehittyä. Kokemus laajojen toimitilasaneerausten toteutuksista tuo toimintaamme varmuutta, jonka päälle rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Aikataulussa pysyminen määrittää toimitilaremontin onnistumisen

Työn laatu on meille tärkeä asia. Toimitilasaneerauksissa on myös toinen hallitsija, nimittäin aikataulu. Suljettu liikehuoneisto ei ole tuottava, oli kyse sitten minkä mittaluokan remontista tahansa. Kunnioitamme aukioloaikojasi sekä asiakkaitasi, jotta sinulle koituisi mahdollisimman vähän häiriötä. Me toimimme joustavasti, jotta sinun ei tarvitse joustaa tavoitteistasi.

Toimitilasaneerauksien varma kumppani

Meillä on kokemusta toimitilojen monipuolisista saneerauksista. Osaamme huomioida eri alojen erityispiirteet ja tarpeet ja toimia niitä kunnioittaen. Toimimme niin, että sinun on helppo pyytää meitä kumppaniksi myös seuraavaan projektiisi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää yrityksestämme sekä toteuttamistamme toimitilasaneerauksista.

Tutustu toimitilaremonttiin ydinkeskustassa:

“Respect Project suunnitteli ja toteutti yrityksemme uusien toimitilojen saneerauksen. Tiukkaakin tiukempi aikataulu piti täydellisesti ja lopputulos on erinomainen. Kiitos Respect Project!”

Riku Rahikainen, toimialajohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme