Ota yhteyttä

Kosteus­vaurio­korjaus

Varmat ja ammattitaitoiset kosteusvaurio­korjaukset

Rakennuksissa esiintyy erilaisia kosteus- ja mikrobivaurioita, jotka tuhoavat rakenteita ja aiheuttavat epäpuhtauksia sisäilmaan. Toteutamme vaativia kosteusvaurioista johtuvia korjauksia pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toimimme korjaushankkeissa yhteistyössä suunnittelijoiden ja valvojien kanssa. Yhdessä varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kosteusvahinkoja korjauttamalla pelastat paljon

Kosteusvauriokorjaus on aina haastava työ, jossa aiemmista projekteista kerrytetyllä kokemuksella on suuri merkitys. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla korjauksella saadaan säilytettyä vaurioituneita rakennuksia. Me uskomme ammattitaitoomme sekä työmme laatuun, ja suhtaudumme jokaiseen työhön vakavasti. Jaamme kokemuksen tuomaa tietotaitoa myös suunnittelijoiden ja valvojien kanssa, jolloin työn aikana ilmeneviin yllätyksiin voidaan yhteistyössä löytää toimivimmat ratkaisut.

Kosteusvaurioremontit uusimalla tai rakenteita tiivistämällä

Kosteusvauriokorjaus aloitetaan tutkimalla syy perinpohjaisesti. Sen jälkeen työ suunnitellaan ja valitaan tilanteeseen parhaiten toimiva korjausmenetelmä. Remontti toteutetaan tarkasti laaditun korjaussuunnitelman mukaan. Työn valvonta on olennainen ja luonteva osa projektia. Rakenteen purkaminen ei aina ole mahdollista tai taloudellisesti kannattavaa. Tällaisissa tapauksissa vaihtoehtona on tehdä korjaustyö tiivistämällä sisäpuoliset rakenteet niin, ettei mikrobi- tai kosteusvaurio pääse aiheuttamaan ongelmia rakennuksen sisäilmaan.

Kerromme mielellämme lisää kosteusvauriokorjauksista ja niihin tarjoamistamme ratkaisuista.

Lue kuinka kosteusvauriokorjauksella tilat saatiin takaisin asuinkäyttöön:

“Projekti sujui hyvin. Vahvuuteenne on toimiva yhteistyö valvojien ja taloyhtiön edustajien kanssa. Projektin onnistumisesta kannetaan vastuuta.”

Palaute toteuttamastamme projektista

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme