Ota yhteyttä

Märkätila­remontti

Suoraselkäistä märkätila­remontointia

Märkätilaremontilla on suora vaikutus asunnon hintaan ja asumisen laatuun. Toteutamme märkätila- ja kylpyhuoneremontit suoraselkäisesti ja tarkasti pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Meille laatu ei tarkoita ainoastaan hyvin asennettuja laattoja, vaan se pitää sisällään myös kaiken, mikä jää laattojen alle.

Osaaminen ja asiantuntemus avainasemassa

Osaaminen ja alan tuntemus ovat ratkaisevassa roolissa onnistuneessa märkätilaremontissa. Huolehdimme, että työntekijämme hallitsevat märkätilaremontoinnin viimeisimmät säännöt ja tekniikat. Heillä on käytössään parhaat työvälineet projektien menestyksekkääseen toteuttamiseen.

Märkätilojen käyttöikä korkeintaan 30 vuotta

Nykysäädösten mukaan rakennettujen kylpyhuoneiden tekninen käyttöikä on 20-30 vuotta. Mikäli kylpyhuone on rakennettu viime vuosituhannen puolella, saattaa käyttöikä jäädä huomattavasti tätä alhaisemmaksi. Taloteknisten järjestelmien elinkaari puolestaan on 40-50 vuotta, joten märkätilat tulee remontoida ainakin kerran ennen putkiremonttia, ja uudelleen sen yhteydessä. Kun kylpyhuoneremontti toteutetaan linjasaneerauksen yhteydessä, saadaan toimenpiteeseen huomattavia kustannushyötyjä.

Märkätilaremontti nostaa asunnon arvoa ja käyttömukavuutta

Kylpyhuone- ja märkätiloja remontoidaan taloyhtiöissä usein sitä mukaa, kun ongelmia ilmenee. Ongelmien korjaaminen tulee huomattavasti kalliimmaksi, kuin niiden ehkäiseminen. Ajallaan remontoidut märkätilat ja hyvin hoidettu taloyhtiö nostavat kiinteistön arvoa. Kylpyhuoneremontti on investointi myös asunnon arvoon ja nostaa sen käyttömukavuuden seuraavalle tasolle.

Kysy meiltä lisää. Kerromme mielellämme märkätila- ja kylpyhuoneremonteista sekä muista palveluistamme.

Tutustu märkätilaremonttiin vuoden 2017 parhaassa taloyhtiössä:

“Tuntuu vallan uskomattomalta, että näin hyvin ja asiallisesti kaikki on mennyt.”

Palautetta tekemästämme märkätilaremontista

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme