Pien­urakointi

Pienurakointia omalla tiimillä

Respect Project Oy:n pienurakointipalvelut on suunnattu taloyhtiöille ja toimitilakiinteistöihin. Palvelemme isännöitsijöitä ja toimitilapuolen ylläpidosta vastaavia toimijoita pääkaupunkiseudulla. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaispalvelua, jossa kaikki rakennustyöt voi tilata yhden luukun periaatteella.

Respect Projectin pienurakointi hoidetaan omalla tiimillä, joka keskittyy pelkästään pienten urakoiden läpiviemiseen. Pienurakointi tarkoittaa meille tyypillisesti alle 150 000 euron urakoita, riippuen hieman hankkeen tyypistä. Isommat ja rakennusluvan varaiset työt hoidetaan yleensä pääurakointiorganisaatiomme toimesta.

Saat kauttamme kaikki kiinteistön korjaustyöt, joustavalla tiimillä ja RALA-sertifioidulla pätevyydellä.

Respect Project työntekijä asettamassa kylpyhuoneen yläpaneeleja

Niin pientä työtä ei ole, ettemme sitä hoitaisi

Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Järvenpäässä ja Sipoon alueella. Saat Respect Projectin kautta kaikki kiinteistöön liittyvät rakennustyöt. Järjestämme omiin töihimme liittyvät talotekniikkatyöt vaivattomasti. Toimimme tottuneesti myös kiinteistön muiden sopimuskumppaneiden kanssa, esimerkiksi automaatioasioissa.

Pienurakoinnin tyypillisiä töitä ovat erilaiset vahinkokohteet ja niihin liittyvät purku- ja rakennustyöt. Teemme paljon myös märkätilojen ja saunaosastojen korjauksia. Toteutamme myös kaikki rakennuksen ulkopuolella tehtävät työt kuten jätekatokset, aidat, julkisivuverhousten korjaukset yms. Niin pientä työtä ei ole, ettemme sitä hoitaisi.

“Respect Project suunnitteli ja toteutti yrityksemme uusien toimitilojen saneerauksen. Tiukkaakin tiukempi aikataulu piti täydellisesti ja lopputulos on erinomainen. Kiitos Respect Project!”

Riku Rahikainen, toimialajohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut

Pyydä tarjous tai kysy lisää pienurakoinnista