Ota yhteyttä

As Oy Agricolan­kulma

Kohteen kuvaus

Agricolankulma on valmistunut vuonna 1936. Kohteessa on yhteensä 106 asuinhuoneistoa ja liiketilaa.

Märkä- ja saunatilat kuntoon vuoden 2017 parhaassa taloyhtiössä

Agricolankulma on hyvin hoidettu taloyhtiö, joka valittiin vuonna 2017 Suomen parhaaksi taloyhtiöksi (Kotitalolehti, 2017). Yhtiö päätti jatkaa kiinteistön suunnitelmallista kunnossapitoa ja aloitti kaikkien märkätilojensa korjaushankkeen, johon Respect Project valittiin toteuttajaksi. Työ aloitettiin kesällä 2019 ja koko urakka valmistuu vuoden 2020 aikana.

Purkutyöt tehdään kiinteistössä varsin perusteellisesti: vanhat rappaukset ja valut poistetaan märkätiloista ja rakennetaan uudelleen. Osakkaat pääsevät personoimaan märkätilansa valitsemalla niihin pintamateriaalit ja kalustukset. Huoneistokohtainen työaika on noin neljä viikkoa. Työ on tällä hetkellä käynnissä ja etenee suunnitelmien mukaisesti.

Seuraamme asiakastyytyväisyyttä työn aikana ja jokaisella osakkaalla on mahdollisuus antaa palautteensa myös työn päätteeksi. Remontin jälkeisen osakaskyselyn yhteenveto – tämänhetkinen NPS on 56% – tavoitteemme on pitää vähintään tämä taso. Rakentavaa palautetta olemme saaneet lähinnä työmaan järjestykseen liittyen, johon tulemme jatkossa panostamaan vielä enemmän. Työskentely asutussa ympäristössä ja ahtaissa tiloissa aiheuttaa haasteita tavaroiden ja työvälineiden sijoittelulle. Otamme tämän positiivisena haasteena.

Lue kuulumisia projektin loppusuoralta

Agricolankulman korjaushanke loppusuoralla

Palautetta projektista

”Tiedottaminen loistavaa. Työtekijät ystävällisiä ja siistejä. Osaltani koko homma sujui niinettä en olisi ikinä uskonut tällaiseen suoritukseen. Iso KIITOS!!”

”Tuntuu vallan uskomattomalta, että näin hyvin ja asiallisesti kaikki on mennyt.”

Kysy lisää projektista


Janne Häkkinen

Projektipäällikkö, kustannuslaskenta
p. +358 20 720 9065
[email protected]