Ota yhteyttä

As Oy Kajavankatu

KOHTEEN KUVAUS

Asunto-osakeyhtiö Kajavankatu 4 on Keravan Kurkelassa sijaitseva, vuonna 1974 valmistunut kahden talon ja kolmen rapun taloyhtiö. Kajavankadun linjasaneeraus toteutetaan asuntojen osalta tahtituotantona.

Linjasaneeraus asuntojen osalta tahtituotantona

Toteutimme As Oy Kajavankadun vuonna 1974 valmistuneen kahdesta rakennuksesta ja kolmesta rapusta muodostuvaan taloyhtiöön linjasaneerauksen sekä korjaustöitä taloyhtiön yleisiin tiloihin sekä piha-alueeseen. Linjasaneeraus oli kannaltamme erityisen merkittävä myös siinä mielessä, että se toimi pilottikohteenamme tahtituotannon soveltamisessa korjausrakentamisen projekteihin. Kajavankadun 94 asunnossa tehtävät työt oli jaettu 24 tahtityövaiheeseen.

Pilottikohde tarjosi tärkeää oppia

Tahtituotannon pilotointi ei lähtenyt Kajavankadulla lopulta käyntiin aivan toivotulla tavalla, sillä maailmanlaajuisen pandemian ja siitä johtuvien karanteenien lisäksi suunnitelmat paljastuivat ensimmäisen tahdin osalta käytännössä toimimattomiksi. Nopean reagointikykymme ansiosta pystyimme kuitenkin selättämään haasteet ja työt kulkemaan aikataulujen mukaisesti. Saimme samalla kerättyä tärkeää tietoa sekä oppia tulevia tahtituotantotyömaita ajatellen. Lue tahtituotannon käytännön toteutuksesta lisää täältä.

Projekti maaliin alkuperäisessä aikataulussa

Työt Kajavankadulla alkoivat maaliskuussa 2021 ja asunnot saatiin luovutettua asiakkaalle sovitun aikataulun mukaisesti syyskuussa. Taloyhtiön yleiset työt valmistuvat vuoden 2021 loppuun mennessä. Tahtituotannon pilottikohteena Kajavankatu ajoi hyvin asiansa ja saimme sen tiimoilta otettua käyttöön uuden työskentelytavan käytännössä, kuin myös ajettua sisään siihen liittyviä järjestelmiä. Kehittäminen ja kehittyminen jatkuu tulevien tahtituotantoprojektien tiimoilta.

Kysy lisää projektista


Tomi Korhonen

Projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja
+358 10 311 3105
[email protected]espect.fi