Ota yhteyttä

As Oy Meijerinniitty

KOHTEEN KUVAUS

Asunto-osakeyhtiö Meijerinniitty on Mäntsälässä sijaitseva kerrostaloasunto-osakeyhtiö. Neljäkerroksisessa Meijerinniityssä on yhteensä 22 asuntoa. Kohteessa uusittiin käyttövesiputket, -patterit sekä kaukolämpökeskus.

Mäntsälän Meijerinniityn linjasaneeraus maaliin sujuvasti aikataulussa

Asunto-osakeyhtiö Meijerinniitty on Mäntsälän keskustan alueella sijaitseva kolmikerroksinen talo, jossa on 22 asuntoa ja sen lisäksi yhtiön yleisiä tiloja, kuten saunatilat, pesuhuone, varastot, lämmönjakokeskus sekä kuivaushuone. Talo on rakennettu vuonna 1973.

Linjasaneerauksessa uusittiin vesijohdot ja lämmönjakokeskus

Teimme Meijerinniittyyn linjasaneerauksen, jossa uusittiin kaikki käyttövesiputket ja lämmönjakokeskus. Kylpyhuoneisiin tehtiin myös uudet alakatot ja pintaputket. Lisäksi viiden asunnon kylpyhuoneet remontoitiin osakaslisätöinä.

Saneerauksessa ei käytetty vanhoja vesijohtoreittejä, sillä se olisi vaatinut vanhojen nousukoteloiden avaamisen. Sen sijaan talon rakenteisiin tehtiin timanttiporauksia ja asennettiin uudet nousukotelot.

Projekti aloitettiiin tammikuussa 2022 ja se valmistui huhtikuussa 2022.

Huolellinen aikataulutus on asiakastyytyväisyyden peruskivi

Työmaan aikataulutus tehtiin niin huolellisesti, että linjojen luovutukset pystyttiin tekemään hyvin aikataulussa ja kaikki projektin osapuolet pysyivät koko ajan kartalla siitä, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Ainoita muutoksia aikatauluihin toivat koronatartunnat, mutta niistä johtuvasta viikon viivästyksestä sovittiin ajoissa asiakkaan kanssa. Ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä olisi neljäntoista viikon aikataulu pitänyt täydellisesti.

Meijerinniityn työnjohtaja Kalmer Eichfusin mukaan projekti sujui kokonaisuudessaan hyvin ja yhteistyö taloyhtiön kanssa toimi erinomaisesti.

”Taloyhtiön puheenjohtaja on ollut tyytyväinen ja hänen mielestään kaikki sujui loistavasti. Myös osakkailta saatu palaute on ollut pelkästään positiivista. Asiat saatiin kaikkien osapuolten kanssa sovittua helposti, eikä kellään ole ollut tarvetta kiristellä hampaita.”

Mäntsälä on sijainniltaan Respect Projectin toimintasäteen ulkolaidoilla, mutta moottoritien ansiosta liikkuminen kohteeseen oli nopeaa ja vaivatonta. Respect Projectilla on ollut pääkaupunkiseudun ulkopuolisia kohteita myös mm. Riihimäellä.

Kysy lisää projektista


Tomi Korhonen

Projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja
+358 10 311 3105
[email protected]espect.fi