Ota yhteyttä

As Oy Rinnehaka

Kohteen kuvaus

Rinnehaka on valmistunut vuonna 1957. Kohteessa on kaksi kolmikerroksista rakennusta. Kohteen huoneistoala on 1241m2 ja asuinhuoneistoja on 24.

Rinnehakaan putkiremontti kaikilla mausteilla

As Oy Rinnehakaan teimme perinteisen putkiremontin. Se toteutettiin kokonaisvastuu- eli KVR-urakkana, jossa urakoitsija toimitti kaikki hankkeen suunnitelmat ja vastasi toteutuksesta. Urakka valmistui vuonna 2019.

Remontissa laitettiin uusiksi vesijohdot, viemäröinti, ilmanvaihto, sähköt, tietoliikenne- ja yleiskaapelointi, atk- ja antennijohdot. Talotekniikan lisäksi uusittiin myös kaikkien asuntojen kylpyhuoneet kokonaisuudessaan. Remontin yhteydessä osakkaille tarjottiin mahdollisuus muutostöihin, ja mahdollisuutta myös käytettiin monipuolisesti hyödyksi. Jopa 30 % osakkaista tilasi omia muutostöitä saadakseen persoonallisemman lopputuloksen. Osakasmuutostyöt eivät kuitenkaan vaikuttaneet remontin aikatauluihin. Projektin aikataulu suunniteltiin yhdessä tilaajan kanssa.

Hanke kesti suunnittelutyö mukaan lukien kokonaisuudessaan 12 kuukautta. Joulun aikaan työt rauhoitettiin neljän viikon joululoman ajaksi. Työ valmistui suunnitellussa aikataulussa. Työmaan päättymisen jälkeen kerätyn palautteen perusteella tilaaja oli varsin tyytyväinen suoritukseen.

Palautetta projektista

”Mielestäni meni hyvin. Viimeistelyvaiheen korjaukset tapahtuivat ripeästi.”

”Hyvin ja aikataulut sekä budjetti piti. Jo tarjousvaiheessa oli pitänyt pystyä huomioimaan autotallien öljynerotuskaivo kaivo sekä pumppu pannuhuoneeseen.”

Kysy lisää projektista


Petja Pietiläinen

Toimitusjohtaja
p. +358 20 720 9060
[email protected]