Ota yhteyttä

As Oy Untolanpuisto

Kohteen kuvaus

Untolanpuisto on valmistunut 1978. Kohteessa on yksi rakennus, jonka kerrosala on 2587m2. Rakennuksessa on kolme porrasta ja yhteensä 34 asuinhuoneistoa.

Untolanpuistoon putkiremontti, märkätiloja osakasmuutoksina

Toteutimme Untolanpuistoon putkiremontin, jossa kaikki vesijohdot uusittiin ja viemärit sukitettiin. Taloyhtiön yhteisistä tiloista uusittiin saunaosasto. Hieman poikkeuksellisena piirteenä tässä remontissa oli se, että yhtiön urakkaan ei kuulunut kylpyhuoneiden remontoiminen. Kylpyhuoneiden uusimiseen tarjottiin kuitenkin mahdollisuus osakasmuutoksina. Noin 45% osakkaista tilasi kylpyhuoneremontin urakan yhteydessä. Töiden sisällöistä sovittiin jokaisen osakkaan kanssa erikseen. Remontti valmistui kesäkuussa 2019.

Hankkeen suunniteltu kokonaiskesto oli seitsemän kuukautta ja sovitussa aikataulussa myös pysyttiin. Työmaan jälkeisen palautekyselyn perusteella rakennuttaja ja taloyhtiön hallitus olivat erittäin tyytyväisiä ammattitaidolla sekä joustavassa yhteistyössä sujuneeseen hankkeeseen.

Palautetta projektista

”Projekti sujui hyvin. Vahvuuteenne on toimiva yhteistyö valvojien ja taloyhtiön edustajien kanssa. Projektin onnistumisesta kannetaan vastuuta.”

”Hyvä tiedotus ja aikataulussa pysyttiin hyvin. Luotettavuus. Järkevät lisätyöt.”

”Työt hoidettiin ammattitaidolla”

Kysy lisää projektista


Mika Peltonen

Tuotantojohtaja
p. +358 20 720 9061
[email protected]