Ota yhteyttä

Koy Itämerentori 2, toimitilojen muutoksia

Kohteen kuvaus

Kiinteistöosakeyhtiö Itämerentori sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. 10. ja 11. kerroksen toimitilat, yhteispinta-ala 700 m².

EPIC-konsernille kahden kerroksen toimitilasaneeraus Sitran torniin

Kiinteistö on tunnettu lähes 70 metrin korkeuteen kohoavasta tornistaan, joka on rakennettu alkujaan Sitran käyttöön. Nykyisin tässä tornissa sijaitsee usean eri yrityksen toimistoja yhteensä 18 kerroksessa. Olemme toteuttaneet Itämerentorissa useita toimistotilojen muutostöitä.

Yksi toimitilasaneeraus tehtiin potilastietopalveluja tuottavan yhdysvaltalaisen EPIC-konsernin tarpeisiin. Projektin toimenpidealueena oli 10. ja 11. kerroksen toimitilat, yhteispinta-alaltaan 700m2.

Tiloissa uudistettiin kaikki sisäpintarakenteet. Myös huonejärjestelyihin tehtiin muutoksia. Tilaan rakennettiin palvelinhuoneen vaatima infrastruktuuri, joka vaatii asianmukaisen jäähdytysjärjestelmän. Työ tehtiin kansainvälisen asiakkaan vaatimusten mukaisesti varsin kiireisellä aikataululla. Projektin kokonaiskesto oli 30 vuorokautta, työmaan aloituksesta sen luovutukseen. Se vietiin läpi kesälomakaudella, jotta muille vuokralaisille koituva häiriö saatiin pidettyä mahdollisimman vähäisenä.

Kysy lisää projektista


Petja Pietiläinen

Toimitusjohtaja
p. +358 20 720 9060
[email protected]