Uutinen

Agricolankulman korjaushanke loppusuoralla

27.10.2020

Aloitimme kesäkuussa 2019 Helsingin Kalliossa sijaitsevassa As Oy Agricolankulmassa kaikkia märkätiloja koskevan perusteellisen korjaushankkeen, jossa märkätilojen vanhat rappaukset ja valut poistettiin ja rakennettiin uudelleen. Osakkaat saivat myös personoida asuntojensa märkätilat valitsemalla niihin mieluisensa pintamateriaalit ja kalustukset.

Haasteista huolimatta aikataulussa

Työt Agricolankulmassa ovat edenneet loppusuoralle ja projekti valmistuu suunnitelmien mukaisessa aikataulussa alkuvuodesta 2021. Vastaava työnjohtaja Janne Häkkisen mukaan korjaushanke on sujunut hienossa yhteistyössä asunto-osakeyhtiön ja asukkaiden kanssa.

”Asunnot ovat nyt valmiina, jäljellä on vielä saunaosaston saneeraus. Kokonaisuudessaan mittava projekti on mennyt hienosti. Työn jäljestä, aikataulujen pitävyydestä ja yhteistyökyvykkyydestä saamamme palaute on ollut erinomaista.”

Vuonna 1936 valmistunut, 106 asuntoa ja liikehuoneistoa käsittävä rakennus on Häkkisen mukaan tarjonnut hankkeen edetessä myös haasteita.

”Odottamattoman vastoinkäymisen takia projekti oli vaarassa jopa viivästyä. Olimme kuitenkin onnistuneet pääsemään aikataulussa hyvin edelle ja tulemme saamaan hankkeen maaliin suunnitellusti.”

Sujuvan yhteistyön taidonnäyte

Taloyhtiön puolelta projektin sujumiseen on oltu erityisen tyytyväisiä. Isännöitsijä Taija Assadi Rantamäki Oy:sta kuvailee yhteistyötä Respect Projectin kanssa seuraavasti.

”Kokonaisuutena yhteistyö on sujunut loistavasti. Urakassa kohtaamistamme haasteista huolimatta tämä on ollut meiltä kaikilta urakan osallisilta huikea suoritus. Todellinen sujuvan yhteistyön taidonnäyte.”

Assadin mukaan Respect Project onnistui lukuisissa työn sujuvuuden kannalta tärkeissä asioissa. Erityisesti hän nostaa esiin tavoitettavuuteen, joustavuuteen ja luotettavuuteen liittyviä seikkoja.

”Vastaavan työnjohtajan tavoitettavuus on 100%. Yhteistyö Respect Projectin kanssa on nopeaa ja luotettavaa. Asioista on myös ollut helppo sopia ja neuvotella.”

Yli puolitoista vuotta kestänyt arvostetun taloyhtiön korjaushanke saadaan siis pian päätökseensä. Kiitos Agricolankulman asukkaille ja taloyhtiölle yhteistyöstä.