Uutinen

Työt Kurjenpellossa alkoivat maaliskuussa

8.4.2020

Meidät valittiin toteuttamaan linjasaneeraus Keravalla sijaitsevaan As Oy Kurjenpeltoon. Yhtiössä on kaikkiaan kolme rakennusta ja yhteensä 80 asuntoa.

Linjasaneerauksessa Kurjenpellon vesijohdot ja viemärit remontoidaan kokonaisuudessaan. Lisäksi rakennuksissa uusitaan sähkökeskukset, tietoliikennekaapelointi sekä antenniverkko. Hanke pitää sisällään myös ilmanvaihtojärjestelmien parannuksia ja samalla yhtiön koko piha-alue rakennetaan uudelleen.

Aloitimme työt kohteessa maaliskuussa 2020. Projekti on aikataulutettu siten, että kaikki asunnot valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä.  Maassamme vallitseva poikkeustila vaikuttaa työmaalla toimimiseen, mutta ei tämänhetkisen tiedon mukaan muuta aikatauluja. Poikkeustila ei vaikuta myöskään siihen intoon ja asenteeseen, jolla työhömme suhtaudumme.

”Ensimmäisten asuntojen purkutyöt ovat nyt valmiina ja pääsemme jatkamaan seuraavaan linjaan. Koronaepidemian vuoksi työmaalla on nyt erityisen tärkeää, että tiedotus yhteisistä säännöistä on hyvää ja selkeää, ja että kaikki toimivat ohjeiden mukaisesti. Huolehdimme hygieniasta ja ihmisten välisistä etäisyyksistä erityisen tarkasti. Lisäksi kulkuväylien sekä yhteisten tilojen desinfiointi on annettu hoidettavaksi alaan erikoistuneelle yritykselle”, kertoo Kurjenpellon työmaasta vastaava työnjohtaja Ari Karleman.

Hanke etenee. Seuraa kohteen kuulumisia verkkosivuiltamme!