Ota yhteyttä

Respect Project – Rebuilding the Game

Edistyksellistä rakentamista

Tarinamme sai alkunsa vuonna 2009 tarpeesta tehdä projekteja paremmin kuin muut. Sama tarve motivoi meitä edelleen. Uskomme, että voimme kehittyä jatkuvasti ja esimerkillämme toimia rakennusalaa eteenpäin vievänä suunnannäyttäjänä.

Nimi Respect Project ei kaunistele, vaan se viittaa suoraan siihen, mistä on kyse: urakoiden kunnioittamisesta ja arvostamisesta. Kaikki lähtee tietysti siitä, että arvostamme asiakastamme ja omaa työtämme. Pyrimme kehittymään jatkuvasti niin yrityksenä kuin yksilötasolla. Mutta myös kasvaessamme pidämme tiukasti kiinni laatuvaatimuksistamme. Tekemämme työn laatu ja tarjoamamme asiakaskokemus määrittävät meitä. Siksi keskitymme toimintaan, emmekä korulauseisiin.

Toimitilasaneeraukset ja taloyhtiöiden remontit ovat pääosaamisaluettamme. Olemme se monipuolinen osaaja, joka palvelee sinua saumattomasti kaikissa korjausrakentamisen tarpeissasi. Toteutamme kohteita sekä pääurakoitsijana, että rakennusurakoitsijan roolissa yhteistyössä luotettavien talotekniikkaosaajien kanssa.

Työllistämme lähes 40 kokenutta ammattilaista, joista monet ovat tehneet pitkän uran riveissämme. Työntekijöiden pieni vaihtuvuus kertoo hyvästä ilmapiiristä ja hyvinvoinnista työpaikalla. Se on tärkeää, sillä uskomme hyvinvoivan ja työssään viihtyvän tekijän näyttäytyvän asiakkaan suuntaan lopulta tarkkana työnjälkenä ja erinomaisena asiakaskokemuksena. Täydennämme joukkuettamme pitkäaikaisten ja vakiintuneiden yhteistyökumppaneiden avulla. Tunnemme heidät ja voimme seisoa heidän tekemänsä laadun takana.

Emme tyydy siihen, mitä on jo kirjoitettu, vaan jatkamme tarinaamme tekemällä ja kehittymällä. Etsimme jatkuvasti uusia toimintamalleja ratkaistaksemme haasteesi. Uudistamme rakentamisen pelikenttää sinun eduksesi.

Respect-yritykset

Tarvitsetpa rakennuspalveluja tai talotekniikkaa, meillä on ratkaisu. Respect Project Oy ja Respect Talotec Oy tarjoavat sinulle luottopakin projektiisi. Olemme toteuttaneet satoja projekteja Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää Respect-yrityksistä

Tutustu palveluihimme

“Respect Project suunnitteli ja toteutti yrityksemme uusien toimitilojen saneerauksen. Tiukkaakin tiukempi aikataulu piti täydellisesti ja lopputulos on erinomainen. Kiitos Respect Project!”

Riku Rahikainen, toimialajohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut