Ota yhteyttä

Yhteistyö­kumppaniksi

Tule osaksi hyvää tarinaa

Respect Project Oy on voimakkaasti kasvava rakennusyritys. Olemme toteuttaneet taloyhtiö- ja toimitilasaneerauksia pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan alueella vuodesta 2009 lähtien. Erityisosaamistamme ovat linjasaneeraukset, märkätilaremontit, kosteusvauriokorjaukset, toimitilasaneeraukset sekä muut korjausrakentamisen palvelut.

Joukkueeseemme kuuluu lähes 40 omaa työntekijää, joiden lisäksi saamme taustatukea pitkäaikaiselta ja luotettavalta kumppaniverkostolta. Haluamme pitää riman korkealla. Meille on tärkeää, että voimme luottaa kumppaneihimme, heidän työnsä laatuun ja vuorovaikutuskykyihin. Vastavuoroisesti me teemme kaikkemme, jotta voimme olla heidän odotuksiensa arvoisia.

Pyrimme jatkuvasti vahvistamaan verkostoamme ja haluamme jakaa menestystarinamme osaavien tekijöiden kanssa. Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja haluat lisätietoa yhteistyöstä kanssamme, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää yrityksestämme, arvoistamme ja tavoitteistamme.

“Respect Project suunnitteli ja toteutti yrityksemme uusien toimitilojen saneerauksen. Tiukkaakin tiukempi aikataulu piti täydellisesti ja lopputulos on erinomainen. Kiitos Respect Project!”

Riku Rahikainen, toimialajohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut