Ota yhteyttä

KVR-urakointi

KVR-urakassa me otamme vastuuta

KVR-urakassa, eli kokonaisvastuurakentamisessa, otamme vastuun kaikista suunnittelun, järjestelyn ja toteutuksen tehtävistä ”avaimet käteen” -tyylillä. Olemme näin ainoa sopimuskumppanisi, joka vastaa koko hankkeesta, suunnittelusta projektin valmistumiseen saakka. KVR-urakka on nopeampi, kustannustehokkaampi, joustavampi ja ennen kaikkea rakennuttajalle helpompi tapa rakentamiseen. KVR-urakka ei sido sinun resurssejasi, vaan me otamme omat resurssimme käyttöön mahdollisimman tehokkaasti.

Vaivattomampi ja tehokkaampi KVR-urakka

KVR-urakka on rakennuttajalle vaivattomampi tapa rakentaa, sillä vastuualueet ovat hyvin yksinkertaiset: KVR-urakassa me vastaamme projektin suunnitelmista ja niihin liittyvistä toiminnoista. Sitoudumme hankkeisiin ja niiden sujuvaan läpiviemiseen, eikä aikaa kulu esimerkiksi urakoitsijan ja suunnittelijan välisiin kommunikaatiokatkoksiin. KVR-urakka tuo rakennuttajalle aikataulullisia ja laadullisia etuja sekä hintoihin läpinäkyvyyttä ja ennakoitavuutta.

KVR-urakointia pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Haluamme tehdä rakennuttamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Toteutamme korjausrakentamisen projekteja KVR-mallilla pääkaupunkiseudulla ja laajemminkin Uudenmaan alueella.

Tutustu menestyksekkäisiin KVR-urakoihin:

“Respect Project suunnitteli ja toteutti yrityksemme uusien toimitilojen saneerauksen. Tiukkaakin tiukempi aikataulu piti täydellisesti ja lopputulos on erinomainen. Kiitos Respect Project!”

Riku Rahikainen, toimialajohtaja
Smile Henkilöstöpalvelut

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme