Ota yhteyttä

Linja­saneeraus

Ketterä ja joustava linja­saneeraus

Toteutamme linjasaneerauksia pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Linjasaneeraus on sekä teknisesti että taloudellisesti taloyhtiön mittavin toimenpide ja asennoidumme siihen tilanteen vaatimalla tarkkuudella. Omat osaavat työntekijämme, sekä pitkäaikaiset kumppanimme, vievät projekteja eteenpäin laadulla, jonka takana voimme suoraselkäisesti seistä.

Hyvä suunnittelu ja toimiva viestintä onnistumisen takeena

Huolellinen suunnittelu, aikataulutus ja hyvä työnjohto ovat projektin onnistumisen kannalta avainasemassa. Ennen hankkeen alkamista saat meiltä suunnitelman, josta selviää projektin kokonaisaikataulun lisäksi töiden aikataulut jokaisessa asunnossa. Aktiivinen viestintä eri sidosryhmien välillä on edellytys sujuvalle projektille. Meillä on käytössä modernit työkalut viestintään ja asiakkailta saamamme hyvän palautteen perusteella myös käytämme niitä tehokkaasti.

Projektien johtaminen

Työmaan johtaminen vaikuttaa keskeisesti siihen, miten sujuvasti hanke etenee ja miten se pysyy aikataulussa. Meillä myös yrityksen omistajat osallistuvat työmaiden johtamiseen, joka mahdollistaa tiiviit työmaaorganisaatiot. Projekteja johdetaan hyödyntäen Lean -ajattelua. Tavoitteenamme on tehdä työt kerralla valmiiksi, ja parannamme prosessejamme jatkuvasti tämän tavoitteen täyttämiseksi. Lean ohjaa meitä kehittymään ja oppimaan uusia käytäntöjä, jotta saamme karsittua virheet ja tehottomat toimintamallit. Näin työstämme sinulle koituvan arvon määrä lisääntyy.

Linjasaneeraus nostaa kiinteistön arvoa

Linjasaneeraus suojaa rakennustasi ja ehkäisee mahdollisten vaurioiden syntymistä. Saneeraus on sekä kestoltaan että laajuudeltaan mittava toimenpide, jonka kustannukset nousevat korkeiksi. Se on kuitenkin välttämätön kiinteistösi arvoa nostava investointi. Linjasaneerauksen yhteydessä on kannattavaa toteuttaa myös muita toimenpiteitä, kuten kylpyhuoneremontti ja sähköjärjestelmien uusiminen.

Kokenut kumppani saneerausprojekteihin

Linjasaneeraukset ovat meille rutiinia, mutta suhtaudumme jokaiseen hankkeeseen erityisellä huolellisuudella. Yrityksemme on juuri sopivan kokoinen mukautumaan eri mittaluokan hankkeisiin ja löytämään niihin kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää toteuttamistamme linjasaneerauksista ja suunnittelemme mielellämme sinun kiinteistöösi sopivan ratkaisun.

Tutustu kaikilla mausteilla tehtyyn putkiremonttiin:

“Projekti sujui hyvin. Vahvuuteenne on toimiva yhteistyö valvojien ja taloyhtiön edustajien kanssa. Projektin onnistumisesta kannetaan vastuuta.”

Palaute toteuttamastamme linjasaneerauksesta

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme