Uutinen

Respect Talotec Oy on perustettu – uutta virtaa talotekniikkaan

16.12.2020

Viime vuosien hankkeemme ovat sisältäneet runsaasti talotekniikkaa. Tärkeänä osana yrityksen pyrkimyksiä on yhteistyön parantaminen ja asioiden tekeminen paremmin kautta linjan – työlajista riippumatta. Töiden yhteensovittaminen ja vastuun kantaminen ovat aiheuttaneet useasti keskustelua. Miten rima saadaan ylemmäksi ja kuinka hyvää saataisiin vieläkin paremmaksi? Otimme ratkaisevan askeleen, kun päätimme alkaa toteuttamaan talotekniikan palveluja itse. Harppaus talotekniikkaurakointiin tapahtui joulukuussa 2020, kun Respect Talotec Oy näki päivänvalonsa.

Talotekniikkaa vahvalla tiimillä

Respect Talotec Oy työllistää tällä hetkellä yli 10 talotekniikan rautaista ammattilaista ja tiimi kasvaa kovaa vauhtia. DI Mikko Hirvonen siirtyi Respect Projectin kehitysjohtajan tehtävistä Talotecin toimitusjohtajan tehtäviin. LVI-insinööri Esa Luhtanen vetää Talotecin urakointipuolta käsittäen isommat korjausrakentamisen ja uudispuolen työmaat. LVI-teknikko Marko Mäkelä tuo oman yli 35 vuoden kokemuksensa Taloteciin ja vastaa korjaus- ja huoltopalveluista. Markon tontille kuuluu myös kaikki lämmitykseen ja lämmönjakoon liittyvä urakointi. Respect Talotec Oy:n toimiva johto on yrityksessä osakkaina.

Kaikki putkesta

Respect Talotec Oy urakoi kaikenlaiset ja -kokoiset putkistoihin sekä ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvät työt ja pystyy käytännössä tekemään kaikki putkiin liittyvät työt, riippumatta siitä, mitä putkissa liikkuu. Kokeneelta tiimiltä onnistuu haastavammat ja hieman erikoisemmatkin työt. Teknisen taidon lisäksi Talotecin tavoitteena on tuoda uutta palveluasennetta ja ratkaisukykyä asiakkaan tarpeisiin. Löydät kattavasti lisätietoa Respect Talotec Oy:sta ja sen palvelutarjonnasta yrityksen verkkosivuilta. Ota Talotec seurantaan myös Facebookissa ja LinkedInissä, niin pysyt hyvin kartalla siitä, millaisissa projekteissa Respect-yritykset ovat mukana.