Ota yhteyttä

RESPECT PROJECT – REBUILDING THE GAME

Edistyksellistä rakentamista

Respect Projectin tarina sai alkunsa vuonna 2009 tarpeesta tehdä projekteja paremmin kuin muut. Sama tarve motivoi meitä edelleen. Olemme toteuttaneet monipuolisia korjausrakentamisen hankkeita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, pystymme vastaamaan myös sinun tarpeeseesi. Työllistämme tällä hetkellä lähes 40 kokenutta ammattilaista, joista monet ovat tehneet pitkän uran riveissämme. Respect Projectilla on myös tytäryritys Respect Talotec Oy, joka tarjoaa tarvittavat talotekniikan palvelut saman katon alta.

Korjausrakentamisen kumppani

Pääosaamisaluettamme ovat taloyhtiöiden remontit ja toimitilasaneeraukset. Palvelemme sinua saumattomasti kaikissa korjausrakentamisen tarpeissasi. Toteutamme linjasaneeraukset ketterästi ja joustavasti ja viemme projekteja maaliin myös KVR-urakointina, joka on rakennuttajalle vaivattomampaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

Kehitymme jatkuvasti ja kannamme vastuumme

Pyrimme kehittymään jatkuvasti niin yrityksenä kuin yksilötasolla ja etsimme jatkuvasti uusia toimintamalleja ratkaistaksemme haasteesi tehokkaammin. Olemme ottaneet tahtituotannon projektiemme toteutusmalliksi, joka parantaa toimintamme tehokkuutta ja nostaa rakentamisen laatua.

Haluamme myös kantaa vastuun toiminnastamme. Tämä tapahtuu toteuttamalla taloudellisesti tehokasta yritystoimintaa, huolehtimalla työntekijöiden oikeuksista ja hyvinvoinnista, sekä tunnistamalla ja minimoimalla oman toimintamme ympäristövaikutuksia. Olemme Suomen ensimmäinen hiilinegatiivinen rakennusyritys kompensaation kautta ja pyrimme vähentämään päästöjämme muun muassa kestävämpien materiaalivalintojen sekä logistiikan tehostamisen kautta.

 

Käänny puoleemme, meillä on sinulle ratkaisu

Korjausrakentaminen tuo mukanaan haasteita, joihin uudisrakentamisessa ei törmää. Olemme erikoistuneet näiden haasteiden ratkaisemiseen ja käännämme ne mahdollisuuksiksi. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelupaketin ja kannamme vastuumme projektin onnistumisesta, jotta hankkeesi olisi sinulle mahdollisimman vaivaton ja voit olla luottavaisin mielin sen onnistumisesta. Toimitamme varmasti ja laadukkaasti laajoja hankekokonaisuuksia, mutta organisaatiorakenteemme mahdollistaa myös ketteryyden ja nopean reagoinnin.

Isännöintitoimistoille olemme projektien luottopakki. Huolellinen suunnittelu, aikataulutus ja hyvä työnjohto ovat onnistumisen kannalta avainasemassa. Myös aktiivinen ja avoin viestintä eri sidosryhmien välillä on edellytys sujuvalle projektille. Käytössämme on modernit työkalut viestintään (HomeRun) ja asiakkailta saamamme hyvän palautteen perusteella myös onnistumme käyttämään niitä tehokkaasti. Projekteissamme osakkaat voivat tehdä digitaalisesti osakaskohtaisia valintoja suoraan HomeRunista, joka helpottaa heidän elämäänsä.

Suunnittelutoimistoille toimintamme näkyy etenkin rakentamisen laadun ja ennakoitavuuden kautta. Projektinhallintaan käyttämämme Mestamaster -järjestelmä tarjoaa erinomaisen apuvälineen projektien suunnitteluun, läpivientiin, mittaamiseen ja analysointiin. Samalla se parantaa rakentamisen laatua ja mahdollistaa hyvän laadunhallinnan. Sen avulla mahdolliset muutokset suunnitelmissa tulevat välittömästi esiin ja niihin pystytään reagoimaan nopeasti.

Tutustu referensseistämme työmme jälkeen

”Kokonaisuutena yhteistyö on sujunut loistavasti. Urakassa kohtaamistamme haasteista huolimatta tämä on ollut meiltä kaikilta urakan osallisilta huikea suoritus. Todellinen sujuvan yhteistyön taidonnäyte.”

Taija Assadi, isännöitsijä
Rantamäki Oy